Tortilla de espinacas / Spinach Omelette

spinach omeletteIngredients

onion

spinach

egg

olive oil

salt, basil

Sautee onion and a pinch of salt in the frying pan.

In a bowl, beat the egg(s).

When the onion starts to turn golden, add the spinach leaves and stir for a minute until everything is nicely blended.

Tip the contents of the pan into the bowl and mix them together.

Return the mix to the pan (you may need to add a bit of extra oil to the pan at this point).

My omelette was just for one, and my pan too big, that’s way it looks a bit like roadkill, but it tasted delicious!

Ingredientes

cebolla

espinacas

huevo

aceite de oliva

sal y albahaca

Freír cebolla con  una pizca de sal.

En un bol, batir el / los huevo(s).

Cuando la cebolla empieza a dorarse, añadir las hojas de espinaca y remover un momento hasta que todo está integrado.

Añadir lo de la sartén al huevo batido en el bol y mezclar bien.

Devolver la mezcla a la sartén (a lo mejor hay que poner un poco más de aceite ahora).

Mi tortilla era sólo para uno, y sobraba sartén, por eso tiene una pinta tan amorfa, pero estaba riquísima.

Advertisements
This entry was posted in Food and Cooking and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s